Zonnepanelen

Samen met het groeiende aantal hernieuwbare energiesystemen groeit ook de wens van de verbruiker om zelf elektriciteit te produceren.
Een fotovoltaïsche installatie biedt de mogelijkheid om gratis de energie van de zon te gebruiken. Door zonnepanelen te installeren, neemt de gebruiker zijn verantwoordelijkheid op tegenover het milieu en levert hij door het vermijden van CO2-uitstoot een actieve bijdrage aan de klimaatbescherming.
In tijden waarin de energieprijzen voortdurend stijgen, biedt een fotovoltaïsche installatie niets dan voordelen. De klant krijgt de mogelijkheid geld te besparen en minder afhankelijk te worden van energieleveranciers. De opgewekte stroom kan zelf gebruikt worden of op het openbare net gezet worden.

Dankzij de wettelijke vergoeding of de besparing die eigenverbruik oplevert, is de investering al na enkele jaren terugverdiend. En een zeer groot voordeel is het feit dat ook uw woning hierdoor in waarde stijgt.
Kaspers Technics en de fotovoltaïsche techniek van Viessmann bieden u perfect op elkaar afgestemde componenten waaronder fotovoltaïsche modules, omvormers en montagesystemen, alsook accumulatorsystemen en warmtepompen waarmee het gebruik van zelf opgewekte stroom wordt verhoogd. Door de hoge kwaliteitseisen die aan deze fotovoltaïsche modules gesteld worden, zijn een zuinige werking en een lange levensduur gegarandeerd.
Een uitgebreid dienstenaanbod, gaande van ontwerp over configuratie tot levering en dienst-na-verkoop door Kaspers Technics, uw professionele Viessmann-partner, maakt het fotovoltaïsch gamma compleet. Had je graag meer info willen bekomen in verband met zonnepanelen neem dan zeker contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis langs, zodat we ter plaatse kunnen zien waar we u als klant mee van dienst kunnen zijn.